Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2020 7:41
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

V nových levelech hry Crash Bandicoot 4 nás bude honit i dinosaurus. Hra vypadá úžasně

TECH
Uložit Uložené

Sleduj gameplay z nových levelů pro Crash Bandicoot 4: It's About Time!

Activision rozeslal vybraným médiím demo s 3 levely z hry Crash Bandicoot 4, takže si každý z nich mohl udělat vlastní dojmy. Všichni jsou ze hry víceméně nadšení a chválí gameplay, návrat ke kořenům, skvělé novinky v herních mechanismech a čirou zábavu ze skákání a překonávání překážek.

Doporučeno
Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů Recenze: Ghost of Tsushima je nejkrásnější hrou této generace. Jako samuraj se nebudeš moci odlepit od ostrova plného Mongolů 14. července 2020 16:08

Nově vydané záběry působí skvělým dojmem. Na Crashe 4 se úžasně dívá a nepochybně se taky bude i skvěle hrát. Podtitul s názvem It's About Time vyvíjí studio Toys for Blob, které pro Activision vytvořilo povedený remaster trilogie Spyra. Hra vyjde pro PS4 a Xbox One již 2. října 2020. Níže se můžeš podívat na množství nového gameplaye. Více informací o hře najdeš zde.

Klasický level unikání před příšerou, v tomto případě před T-Rex

V tomto levelu nám tvůrci představili novou herní mechaniku – zpomalování času

V tomto videu zase najdeš gameplay záběry

z hraní za Dr. Cortexe, odvěkého Crashova nepřítele 

Domů
Sdílet
Diskuse