Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2020 12:35
Čas čtení 0:54
Richard Balog

Louis Vuitton vstupuje do světa skateboardingu. Módní značka pod svá křídla vzala jezdce Luciena Clarka

Louis Vuitton vstupuje do světa skateboardingu. Módní značka pod svá křídla vzala jezdce Luciena Clarka
Zdroj: Wikimedia Commons (Myles Kalus) / Instagram (@lucienclarke)
MÓDA
Uložit Uložené

Nečekanou novinku nám prostřednictvím Instagramu oznámil samotný ředitel světoznámé značky, Virgil Abloh.

Francouzská pýcha módního průmyslu se díky kontroverznosti a zároveň oblíbenosti Virgila Abloha neustále drží na očích širokého spektra veřejnosti, a to se vedení konsorcia LVMH prostě musí líbit. Umělecký ředitel mužské sekce Louis Vuitton světu přitom jen před několika hodinami oznámil nečekanou novinku, vstup značky do světa skateboardingu.

Americký návrhář se nikdy netajil svou láskou k pouliční kultuře, která se do značné míry přenáší i do jednotlivých návrhů, ať už pod záštitou Off-White™ nebo LV. Tentokrát však zachází ještě dál a jamajskému jezdci Lucienu Clarkovi nabídl spolupráci, jaká se neodmítá.

Během 166leté historie značky bude prvním skateboardistou, který bude sponzorován kousky Louis Vuitton a navíc dostává vlastní siluetu tenisek. Podle zatím dostupných záběrů jde o model vzhledově typický pro zlatou éru tohoto sportu z přelomu milénia, což už dopředu značí enormní úspěch zejména mezi mladými lidmi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @virgilabloh on

Vůbec první reklamní prezentace jednotlivých designů se nachází na stránkách nového vydání legendárního magazínu Thrasher, který si zatím můžeš vychutnat alespoň prostřednictvím krátkých video ukázek. Až časem uvidíme, jak dlouho tato spolupráce bude fungovat a zda oběma stranám přinese očekávání ovoce, nebo postupně zapadne prachem. Mnohem pravděpodobnější je však první scénář, protože Virgil většinu svých prací přemění na zlatý poklad.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by LUCIEN CLARKE (@lucienclarke) on

Domů
Sdílet
Diskuse