Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2020 15:02
Čas čtení 0:47
Viktor Kniš

Messi chce opustit Barcelonu. Favoritem na jeho podpis je Manchester City

SPORT
Uložit Uložené

Jeden z nejslavnějších fotbalistů současnosti podle relevantních zdrojů oznámil, že má v plánu opustit svůj domovský klub FC Barcelona. Zájem projevilo několik konkurentů.

Lionel Messi chce údajně opustit svůj domovský klub FC Barcelona, ​​informaci už potvrdil i samotný klub pro zahraniční agenturu AP. Překvapivá zpráva přichází jen pár dní po rezonující prohře 2:8 ve čtvrtfinále s úřadujícím vítězem Ligy mistrů Bayernem Mnichov.

Podle Barcelony Messi už i oficiálně požádal o uvolnění ze smlouvy. Jelikož má platný kontrakt ještě na jednu sezónu, je otázkou, jak se strany dohodnou na problematické části.

Původně mohl totiž požádat o přestup pouze do 10. června. Messi si však nárokuje pozdější termín kvůli koronavirové pandemii, která posunula i konec sezóny. Vedení Barcelony zatím trvá na tom, že tento termín elitní fotbalista nestihl.

Doporučeno
Neuvěřitelný život Mikea Tysona: 10 šílených zajímavostí, které jsi o boxerské legendě možná nevěděl Neuvěřitelný život Mikea Tysona: 10 šílených zajímavostí, které jsi o boxerské legendě možná nevěděl 18. srpna 2020 15:44

Zatím není zřejmé, ve kterém klubu uvidíme hrát Messiho po „letní“ přestávce. Skloňují se jména klubů jako PSG, Inter Milán nebo Manchester City, které si skutečně mohou dovolit platit 33letému reprezentantovi Argentiny astronomické částky.

ESPN informovalo, že Lionel Messi už minulý týden komunikoval s trenérem City Pepem Guardiolou, závěry však známé nejsou. Sportovní deníky uvádějí, že jako další musí udělat krok klub ze Španělska. Není tajemstvím, že se Messi dostal v minulosti do konfliktů s vedením, skutečný důvod odchodu však zatím fotbalista nepotvrdil.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433),

Domů
Sdílet
Diskuse