Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2020 10:02
Čas čtení 0:25
Daniel Kopejska

V případu sebevraždy účastníka Výměny manželek padlo obvinění z vydírání. Čelí mu člen štábu

NEWS
Uložit Uložené

Natáčení kontroverzní reality show Výměna manželek postihla tragédie v podobě sebevraždy jednoho z účastníků.

Před natáčením se podle sousedů smál a vtipkoval, pak si ale během osmého dne natáčení sáhl na život. Policie nyní obvinila jednoho z externích členů štábu z vydírání. Dvaačtyřicetiletý účastník byl povoláním policista. Podle všeho se rozhodl ze soutěže vystoupit, a to i za cenu pokuty. 

Doporučeno
Účastník reality show Výměna manželek spáchal sebevraždu Účastník reality show Výměna manželek spáchal sebevraždu 19. srpna 2020 13:15

„Byli jsme informováni, že policie v souvislosti s tragickou smrtí účastníka jednoho z našich pořadů vyšetřuje člena externí produkce, která pořad televizi Nova dodává. I nadále pokračujeme v plné spolupráci s policií,“ řekl pro Super.cz PR koordinátor Výměny manželek Vojtěch Boháček.

Poslední nevyřešenou záhadou zůstávají dva dopisy na rozloučenou, které po sobě zesnulý zanechal. Mohly by totiž situaci vysvětlit. 

Domů
Sdílet
Diskuse