Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2020 9:04
Čas čtení 1:01
Tímea Krauszová

Zemřel DJ Erick Morillo, autor známého hitu krále Jelimána I Like To Move It

NEWS
Uložit Uložené

Bylo mu 49 let.

Ve věku 49 let zemřel DJ Erick Morillo. Jeho tělo našli 1. září v Miami Beach, příčina smrti zatím není známa, píše TMZ. Zpráva o jeho smrti přišla jen několik týdnů poté, co ho obvinili ze sexuálního zneužívání. Morillo se sám šel nahlásit policii 6. srpna, kdy testy potvrdily přítomnost jeho DNA na těle ženy. Její tvrzení však popřel.

Doporučeno
Karlos Vémola má bojovat příští měsíc, Pirát hlásí velkolepý návrat. Organizace Oktagon MMA přinesla spoustu novinek Karlos Vémola má bojovat příští měsíc, Pirát hlásí velkolepý návrat. Organizace Oktagon MMA přinesla spoustu novinek 1. září 2020 20:07

Během kariéry získal několik ocenění

DJ a hudební producent Morillo během své kariéry získal tři ocenění DJ Awards' Best House DJ, jako nejlepšího mezinárodního DJe ho ocenili také třikrát, naposledy v roce 2009. Proslavil se však písní I Like To Move It, která je dnes již kultovním hitem.

Domů
Sdílet
Diskuse