Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2020 12:20
Čas čtení 0:23
Daniel Kopejska

V Itálii se utopila sedmnáctiletá Češka, matka ji identifikovala podle náušnic

NEWS
Uložit Uložené

U letoviska letoviska San Benedetto del Tronto se pohřešovali dva Češi, matka dívky nahlásila zmizení dcery.

V neděli italští policisté nalezli tělo sedmnáctileté Češky. Podle fotografie její matka identifikovala náušnice, které měla dívka na sobě. Pitva následně potvrdila, že příčinou smrti bylo utopení. Stále se pohřešuje také čtyřicetiletý přítel nešťastně utonulé dívky. Po něm momentálně v Itálii policie pátrá. 

Mluvčí ministerstva zahraničí Filip Hašek zatím žádné informace navíc nesdělil. Tělo bylo nalezeno na hranicích regionu Marche, informují Lidovky.

Pár si užíval dovolenou v městečku Martinsicuro. Když policie vstoupila do apartmánu, tak muže nenalezla, stejně tak nenašli ani žádné stopy po případném souboji s dívkou nebo něco podezřelého. Podle Italského MBS trávili dovolenou s dalším kamarádem. Martinsicuro leží uprostřed jadranského pobřeží. 

Doporučeno
V Německu našli v bytě 5 mrtvých dětí, podezřelá matka následně skočila pod vlak V Německu našli v bytě 5 mrtvých dětí, podezřelá matka následně skočila pod vlak 3. září 2020 17:11
Domů
Sdílet
Diskuse