Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2020 9:38
Čas čtení 0:39
Viktor Kniš

Neuvěřitelný rekord Rolling Stones. 6 dekád má alba na první příčce

HUDBA
Uložit Uložené

Legendární rocková skupina z Británie vytvořila rekord, který půjde překonat jen velmi těžko.

Rocková kapela Rolling Stones má na kontě jedinečné prvenství, které půjde překonat jen velmi těžko. Podle Sky News jsou legendární Britové první hudební formací, která má v šesti desetiletích album na první příčce oficiálního žebříčku. Úspěch přichází poté, co Rolling Stones v pátek obsadili první místo v domácím žebříčku, kde se nejvyšším místě objevila reedice jejich studiového alba Goats Head Soup z roku 1973.


Ta spatřila světlo světa před něco více než týdnem a kromě starších hitů obsahovala i tři nové skladby Criss Cross, All the Rage a Scarlet.

Doporučeno
Mick Jagger zahrál úryvek z Pec nám spadla Mick Jagger zahrál úryvek z Pec nám spadla 5. července 2018 23:46

Rolling Stones patří k nejstarším hudebním kapelám na světě, stále aktivně organizují turné a připomínají se fanouškům různých generací, kteří ochotně plní stadiony po celém světě. Celkově mají na kontě 13 alb, která zaznamenala prvenství v žebříčcích v Británii. Lepší jsou v této statistice jen The Beatles, kteří jich mají 15.


Dnes již 77letý Mick Jagger nedávno prohlásil, že skupina plánuje i další skladby, zatím však přesně neví, kdy se setkají členové ve studiu, protože je pro všechny prvořadá bezpečnost.

Domů
Sdílet
Diskuse