Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2020 15:01
Čas čtení 0:39
Tereza Šnajdrová

Pašeračce Tereze Hlůškové se návrat do Česka opět oddálil

NEWS TEREZA HLŮŠKOVÁ
Uložit Uložené

Na začátku roku 2018 zadrželi pákistánští celníci na letišti v Láhauru Češku Terezu Hlůškovou, u které našli bezmála devět kilogramů heroinu.

Ve středu odpoledne se měl v Pákistánu uskutečnit odvolací soud v případu české pašeračky Terezy Hlůškové, která byla zatčena začátkem roku 2018 za převoz skoro devíti kilogramů heroinu. Původně stanovený trest 8 let a 8 měsíců jí byl již několikrát snížen, tentokrát však odvolání u soudu nevyšlo a na další verdikt si zatčená Češka bude muset ještě počkat, uvedl pro Blesk novinář Aršád Alí.

Doporučeno
Tereza pašovala heroin za 25 milionů, v Pákistánu je za hvězdu. Cesta „bad girl“ z Moravy až za mříže pekla Tereza pašovala heroin za 25 milionů, v Pákistánu je za hvězdu. Cesta „bad girl“ z Moravy až za mříže pekla 3. dubna 2019 17:43

Na základě žádosti o předčasné slyšení se měl odvolací soud začít zabývat kauzou odsouzené Terezy Hlůškové ve středu. To však bohužel nevyšlo a pákistánský soud již po třetí v řadě žádost odložil. Hlavním důvodem byly osobní problémy soudkyně Aliy Neelumové, která musela středeční program odložit. „Tereza má smůlu. Žádost podali už třikrát, aniž by jednání začalo,“ okomentoval situaci Aršád Alí.

Mladá Češka nově využívá služeb jedno z nejlepších dostupných právníků, Saifa ul Malúka. Ten se celosvětově proslavil tím, že zachránil před trestem smrti pákistánskou křesťanku, jež byla odsouzena za údajné rouhání. Saifa ul Malúka si stojí za tvrzením, že Tereza Hlůšková Vánoce oslaví již zpátky v České republice.

Domů
Sdílet
Diskuse