Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2020 22:49
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

V novém animáku od Netflixu se vydáme na Měsíc. Nádherný sci-fi svět, chytlavá hudba a špičková animace zabojuje o Oscary

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Over the Moon má vysoké ambice. Dokáže je naplnit?

Over the Moon je nejnovějším animákem od Netflixu. Na streamovací službě bude mít premiéru přesně za měsíc, tedy 23. října. K snímku jsme dostali i nový trailer, který sází hlavně na akci, cool momenty, chytlavá, muzikálová čísla a představení hlavních postav. Podle všeho půjde o velký hit, který se nám zatím velmi líbí. Uvidíme, jestli nás výslednou kvalitou zklame, nebo potěší.

V animáku se podíváme na Měsíc, na kouzelné místa ve vesmíru a dočkáme se emotivních písniček. Hlavní postavy působí sympaticky a je možné, že se místy i pousmějeme u vtipů. Oficiální děj vypráví o mladé a nadané dívce, která má v oblibě fyziku.

Doporučeno
Fotr rapu James Cole se přiznal, že je Čech, gay, má pivní mozol a monopol na flow. G.O.A.T. je zm**ství na druhou Fotr rapu James Cole se přiznal, že je Čech, gay, má pivní mozol a monopol na flow. G.O.A.T. je zm**ství na druhou 23. září 2020 14:49
Domů
Sdílet
Diskuse