Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2020 15:17
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Billie Eilish si vylévá srdce v klipu pro titulní skladbu k poslednímu Jamesi Bondovi od Daniela Craiga

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Skladba No Time To Die dostala titulní vizuál.

Billie Eilish odhalila oficiální klip pro titulní skladbu k filmu James Bond: No Time To Die se stejnojmenným názvem. Jde o minimalistický klip, který využívá detailní záběry na zpívající Billie a také záběry z Bondových filmů a nadcházejícího No Time To Die. Ten má premiéru už 12. listopadu. Více se o filmu dozvíš zde.

Reklamní kampaň k poslednímu Bondovi s Danielem Craigem se opět rozjíždí. Nebýt dohod s různými partnery a licencemi či product placementům, jsme si jisti, že premiéra No Time To Die by se odložila na příští rok. Zatímco kina všude po světě dokáží vydělat aspoň nějaké peníze, tržby z amerických kin jsou tragické (mnoho kin je v zemi stále zavřených a kapacita je omezena).

Doplácejí na to všechny filmy, a tak Hollywood odkládá jejich nastartování až na konec roku. Ani premiéry Duny či Wonder Woman v prosinci však nejsou jisté. Jako diváci jsme samozřejmě za listopadovou premiéru Bonda rádi, ale na druhé straně jsme smutní z toho, že pravděpodobně nevydělá dostatek na to, aby se dostal do zelených čísel.

Domů
Sdílet
Diskuse