Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2020 21:03
Čas čtení 0:55
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola po prohře s Attilou Véghem znovu vítězí! Nora uškrtil v posledním kole

SPORT
Uložit Uložené

Český Terminátor se vrátil do klece.

Na návrat Karlose Vémoly do klece fanoušci čekali téměř rok. Naposledy jsme jej viděli bojovat na konci loňského roku v zápase století s Attilou Véghem, následně jej čekala operace ramene, před pár měsíci podstoupil operaci kolene a poté ještě prodělal onemocnění covid-19.

Na sobotním turnaji Oktagon 17 se tak český Terminátor vrátil po dlouhé době konečně zpátky do klece, kde na něj čekal norský policista z povolání Thomas Robertsen. Boj proběhl v domluvené váze do 90 kilogramů a sám Karlos uvedl, že tento zápas bude zlomovým bodem v jeho kariéře.

Doporučeno
Velkolepý návrat Karlose Vémoly a neskutečná válka o titul. Oktagon 17 byl plný úžasných zápasů Velkolepý návrat Karlose Vémoly a neskutečná válka o titul. Oktagon 17 byl plný úžasných zápasů 17. října 2020 22:23

První kolo se odvíjelo dle předpokladů – Karlos Vémola dostal Nora na zem, odkud jej už do konce kola nenechal uniknout. Předvedl jasně suverénní výkon, ve kterém pokračoval i v kole druhém. I v tom držel Nora na zemi, Robertsen ale dokázal vzdorovat. Na začátku třetího kola inkasoval Vémola několik čistým ran, nakonec ale zvládl doručit další takedown. Norovi následně nasadil škrcení (tzv. north-south choke), po kterém nakonec soupeř zápas odklepal.

Karlos Vémola po zápase řekl, že se svým výkonem nebyl úplně spokojený, tato výhra pro něj však prý byla vysoce důležitá a už si brousí zuby na ostravského bojovníka Vaška Mikuláška, s nímž by se měl utkat někdy v závěru roku. V pozápasovém rozhovoru taky řekl, že pokud Mikuláška neukončí v prvním kole, pověsí rukavice na hřebík.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Domů
Sdílet
Diskuse