Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2020 10:55
Čas čtení 1:00
Dominik Vetrák

Boratem musel být 5 dní bez přestávky. Sacha Baron Cohen žil během karantény v domě konspirátorů téměř týden

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Borat 2 má premiéru na Amazon Prime už 23. října.

Borat 2 dorazí na Amazon Prime Video už 23. října. 14 let po premiéře prvního dílu si mnozí z nás kladou otázku, jak to Sacha Baron Cohen znovu dokázal. Přeci jen, on samotný, nemluvě o postavě Borata, je nesmírně známý po celém světě. Kolik scén z filmu bude autentických a co všechno musel Cohen podstoupit, aby film dokončil? 

Nejednou se bál o svůj život, nosil neprůstřelnou vestu a musel vymyslet řadu řešení, aby ho lidé tak často nepoznávali. Pokud by se mu to nepodařilo, film by nikdy nedokončil.

V rozhovoru pro Te New York Times blíže popisuje některé situace z filmu a říká, co vlastně můžeme čekat. V roce 2006 se snažil na lidech ukázat jejich pravou tvář, rasismus, antisemitismus, hloupost, posedlost nebezpečnými ideologiemie a podobně.

Doporučeno
Borat je zpátky! Místo plavek má roušku a koronavirus chce zabít pánví. Podívej se na trailer pro pokračování legendárního filmu Borat je zpátky! Místo plavek má roušku a koronavirus chce zabít pánví. Podívej se na trailer pro pokračování legendárního filmu 1. října 2020 18:57

Dnes se k tomu všemu obyvatelé USA v podstatě sami hlásí i na veřejnosti. Pro dvojku tedy zvolil jiný přístup a snažil se ukázat, v jakém nebezpečí je demokracie v USA, jak Trump rozděluje lidi a šíří nenávist a hoaxy a jak je pro tamní společnost nebezpečná autoritativnost. V konečném důsledku však nepůjde jen o politickou výpověď či kritiku společnosti. Borat 2 bude slušná komedie, na níž se pořádně pobavíme. 

Sacha Baron Cohen, který stojí za Boratem, nás ve dvojce opět šokuje. Nechceme z filmu moc prozrazovat, ale za zmínku stojí určitě fakt, že v kůži Borata musel být celých 5 dní bez přestávky.

Dostal se totiž do domu dvojice konspirátorů, a to během karantény. Probouzel se, jedl a usínal jako Borat po celých 5 dní. Podle jeho vlastních slov to byla nejnáročnější záležitost z celého natáčení.

Domů
Sdílet
Diskuse