Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2020 12:19
Čas čtení 0:41
Tereza Šnajdrová

Pražský primátor Hřib nastoupí jako dobrovolník do nemocnice

NEWS KORONAVIRUS ZDENĚK HŘIB
Uložit Uložené

Na svém Twitteru uvedl, že jeho služba začne již v úterý.

Česká republika bohužel nezvládá narůstající počet infikovaných koronavirem a nemocničním zařízením hrozí přetížení s následným kolapsemMinisterstvo zdravotnictví k dnešnímu dni eviduje 4 471 hospitalizovaných. Lékaři a sestry nestíhají a prosí veřejnost o jakoukoliv formu pomoci.  Vypomoci se rozhodl také primátor Prahy Zdeněk Hřib, který na svém Twitteru uveřejnil informaci, že od úterý bude sám osobně pomáhat v jedné z pražských nemocnic.

Doporučeno
Česko hlásí téměř 15 000 nově nakažených, od dnešního dne platí lockdown Česko hlásí téměř 15 000 nově nakažených, od dnešního dne platí lockdown 22. října 2020 7:21

Od úterý budu pomáhat v jedné z pražských nemocnic jako dobrovolník. Podobně jako mnoho dalších chci v této těžké době nabídnout pomocnou ruku. Lidé v nemocnicích teď potřebují veškerou naši podporu,“ napsal na Twitteru primátor.

Domů
Sdílet
Diskuse