Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. října 2020 21:31
Čas čtení 0:46
Tímea Krauszová

Emily Ratajkowski je těhotná: Místo typických exkluzivních fotek ukazuje bříško v intimním článku pro Vogue

NEWS
Uložit Uložené

Píše o tom, proč nechce odhalit pohlaví svého miminka a jaké pocity prožívá během těhotenství.

Modelka Emily Ratajkowsi čeká miminko. Oznámila to prostřednictvím magazínu Vogue v exkluzivním digitálním vydání. „Ahoj, asi... Jsi to ty? Chvěju se a štípou mě oči při myšlence, že jednoho dne bude tvá přítomnost skutečná,“ promlouvá k dítěti ve videu, které natočila

Intimnější pohled na těhotenství

Na rozdíl od běžných zpráv o těhotenství se Ratajkowski rozhodla jít cestou osobního článku a doprovodného videa, kde otevřeně hovoří o svých pocitech. Krátké video ve stylu dokumentárního filmu je syrové a málo editované, oproti upraveným fotografiím, na které jsme u modelek zvyklí.

I přesto, že se cítí nejistá v těle, které se neustále mění, se rozhodla vzdát se alespoň toho malého pocitu jistoty a nechce znát pohlaví svého miminka. Říká, že více záleží na tom, jakým bude člověkem a jakými budou s jejím manželem rodiči.

Není to poprvé tento rok, co se Emily v karanténním světě rozhodla otevřít své srdce veřejnosti a odvážně promluvit o svých pocitech. Teprve před měsícem odhalila, že ji v minulosti zneužil fotograf, se kterým pracovala.

V upřímné eseji, kterou sama napsala pro New York Magazine, hovoří o tom, co se stalo, jak se po této události cítila a jak jí fotografie navždy připomínají osudnou noc.

Doporučeno
Emily Ratajkowski odhalila, že ji před 8 lety zneužil fotograf: Jeho prsty byly najednou ve mně Emily Ratajkowski odhalila, že ji před 8 lety zneužil fotograf: Jeho prsty byly najednou ve mně 15. září 2020 18:31
Domů
Sdílet
Diskuse