Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2020 17:33
Čas čtení 0:41
Jakub Paulík

Shia LaBeouf se s hereckou partnerkou oddává erotickým hrám plným vášně

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Potetovaný Shia LaBeouf a Margaret Qualley se rozhodně nestydí.

Populární Shia LaBeouf (Borg McEnroe, Fury, Wall Street: Money Never Sleeps, Transformers) si v krátkometrážní snímku Love Me Like You Hate Me zahrál po boku mladé herečky Margaret Qualley. Tu jsi mohl vidět například v nové tarantinovce Once Upon a Time in Hollywood, v níž si zahrála postavu s přezdívkou Pussycat.

Doporučeno
Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? 20. října 2020 16:45

Artový „kraťas“ Love Me Like You Hate Me divákovi prostřednictvím rozpůlené obrazovky ukazuje dvě velmi odlišné stránky vztahu muže a ženy. Jelikož snímek poukazuje na dospělý pár během jejich intimních momentů, v průběhu deseti minut se objeví několik erotických scén. Na celý film se můžeš podívat na Vimeo.

Domů
Sdílet
Diskuse