Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2020 18:08
Čas čtení 0:37
Viktor Kniš

Busta Rhymes se vrací novým albem ke kořenům. Sekundují Kendrick Lamar, Mariah Carey či Rick Ross i zesnulý Ol' Dirty Bastard

HUDBA
Uložit Uložené

Pro všechny fanoušky klasického boombapu, ale i boombapu v novém hávu vydává Busta Rhymes nový projekt.

Po neuvěřitelných osmi letech se rapový veterán Busta Rhymes vrací s novým sólovým projektem s názvem Extinction Level Event 2 a podtitulem The Wrath of God. Vyznačuje se v první řadě melodiemi typickými pro období, kdy legendární raper zažíval své nejsvětlejší momenty, zároveň však místy odkazuje i na novější prvky.

Doporučeno
Drogová závislost a smrt otce. Ghostemane tě v novém albu Anti-Icon nechá nahlédnout do svého nejtemnějšího nitra (Recenze) Drogová závislost a smrt otce. Ghostemane tě v novém albu Anti-Icon nechá nahlédnout do svého nejtemnějšího nitra (Recenze) 25. října 2020 8:59

Boombapové tóny pomohla obohatit i nálož těch nejexkluzivnějších hostů. Pokud bychom měli říci jen jedno jméno, určitě by jím byl Kendrick Lamar, který doručil první sloku tohoto roku. Dalšími slavnými hudebníky, které uslyšíš, jsou Ol' Dirty Bastard, Mariah Carey či Rick Ross. Nechybí ani Anderson .Paak, Vybz Kartel, Rapsody, Mary J. Blige nebo Rakim.

Domů
Sdílet
Diskuse