Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2020 22:12
Čas čtení 0:49
Dominik Vetrák

Emotivní film (Ne)obyčejný kluk bude mít pokračování

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na scénáři pracuje tvůrce Války o planetu opic.

Snímek Wonder ((Ne)obyčejný kluk) u nás sklidil velký úspěch zejména poté, co premiéroval na jedné z televizních stanic. My jsme mu v recenzi udělili 6/10, ale zcela chápeme, proč lidem učaroval. 3 roky po premiéře se dozvídáme, že nás čeká duchovní pokračování. Film s názvem White Bird: A Wonder Story poví příběh o babičce Juliane Albana z první části.

Ta svému vnukovi bude vyprávět příběh o tom, jak ji během druhé světové války ukrývala dobrosrdečná rodina před nacisty. Tvůrci tak budou chtít v lidech probudit stejnou empatii jako při prvním filmu.

Doporučeno
Studio Disney na něm prodělalo 200 milionů dolarů. John Carter měl být obrovským hitem a nastartovat novou sci-fi sérii Studio Disney na něm prodělalo 200 milionů dolarů. John Carter měl být obrovským hitem a nastartovat novou sci-fi sérii 24. října 2020 14:30

Drama Wonder nám vyprávěl příběh o chlapci jménem Auggie, který se narodil s genetickým poškozením obličeje. Po několika letech strávených domácí výukou se rozhodne nastoupit do klasické školy. Je jasné, že chlapec jako on to nebude mít jednoduché, ale je také možné, že najde nové přátele a podporu, kterou by ani on sám nečekal.


V hlavních rolích se tehdy představili Jacob Tremblaya, Julia Roberts a Owen Wilson (Lost in London). Nevíme, zda si některý z nich zopakuje roli v pokračování, ale určitě by to potěšilo všechny fanoušky jedničky. Režie White Bird: A Wonder Story se ujme Marc Forster (QUANTUM OF SOLACE). Scénář napíše Mark Bomback (War of the Planet of the Apes) a snímku se dočkáme nejdříve v roce 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse