Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2020 8:41
Čas čtení 0:57
Dominik Vetrák

Sacha Baron Cohen věnoval dobrosrdečné chůvě z pokračování Borata 100 tisíc dolarů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jeanise Jones se bude v následujících dnech dýchat mnohem snadněji.

Srdcem filmu Borat 2 je podle fanoušků chůva Jeanise Jones. Ta si myslela, že natáčejí dokument o tom, jak dívka ze zaostalé země poznává demokratický stát a práva žen v plné míře. Starala se totiž o Tutar, Boratovu dceru, která zjišťuje, že vagina ji při masturbaci nesežere a že ženy mohou řídit auta stejně jako muži.

Jeanise po premiéře přiznala, že se cítila být tak trochu zneužita a myslí si, že by si za účinkování ve filmu zasloužila více peněz. Za roli údajně dostala pouze 3 600 dolarů. Pastor Scobey z její církve se rozpovídal o její roli a o Jeanise jako osobě.

Doporučeno
Noční děs: Pláč, výkřiky a zděšená tvář. I když se zdá, že tvůj blízký zažívá nepopsatelné hrůzy, nesmíš ho probudit Noční děs: Pláč, výkřiky a zděšená tvář. I když se zdá, že tvůj blízký zažívá nepopsatelné hrůzy, nesmíš ho probudit 31. října 2020 12:30

Ve skutečném životě je stejně dobrosrdečná jako ve filmu. Má 3 děti a 6 vnoučat a po 32 letech ve své práci je kvůli pandemii nyní na podpoře.

Domů
Sdílet
Diskuse