Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2020 20:52
Čas čtení 0:31
Dominik Vetrák

Horor Sirotek (Orphan) bude mít pokračování. Vrátí se i hlavní postava Esther

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ve dvojce se vrátí hlavní herečka a přidá se k ní i Julia Stiles.

Horor Orphan/Sirotek (pozor, neplést si s hororem Sirotčinec) dorazil do kin v roce 2009. Ukazoval příběh Leeny Klammer, která unikla z estonské kliniky. Leena odešla do USA, převzala jméno Esther a začala tam vraždit rodiny, které ji adoptovaly. Esther má 33 let, ale kvůli nemoci přestala růst a fyzicky dospívat.

Doporučeno
Týnuš Třešničková: Sláva mi hodně dala, ale i vzala. Především moje soukromí, musím dávat velký pozor na to, co ukazuji (Rozhovor) Týnuš Třešničková: Sláva mi hodně dala, ale i vzala. Především moje soukromí, musím dávat velký pozor na to, co ukazuji (Rozhovor) 3. listopadu 2020 9:52

Jako věčně mladá dívka se musela smířit s tím, že pravděpodobně nikdy nezažije opravdovou, dospělou lásku. Mnohé psychické problémy se nakupily a Esther začala vraždit. Dvojka bude ve skutečnosti prequelem, tedy filmem, který zobrazí události odehrávající se před jedničkou.

Detailněji bychom se tak měli podívat na to, jak Esther diagnostikovali, jak unikla z kliniky a jak zabila své první oběti. Proti Esther se postaví matka odhodlaná ochránit svou rodinu v podání Julie Stiles. Režírovat bude William Brent Bell (The Boy). Premiéra bude nejdříve v roce 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse