Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2020 6:53
Čas čtení 0:41
Viktor Kniš

Lil Nas X je Santa Claus z budoucnosti a přirovnává se k Michaelu Jacksonovi

HUDBA LIL NAS X
Uložit Uložené

Oblíbený americký raper vydává nový videosingl a připomíná svůj online koncert, který bude podle jeho slov největší ze všech v roce 2020.

I Lil Nas X připomíná, že se nezadržitelně blíží čas Vánoc. V novince s názvem Holiday se převlékl za Santu Clause z budoucnosti. Odkazuje nejen na svou homosexuální orientaci, kterou před časem odhalil, ale také na svůj obzvláště úspěšný hit Old Town Road.

Samotný videoklip je místy odkazem na kultovní snímek Back to the Future a ukazuje, jak roboti zajišťují dárky pro celý svět.

Doporučeno
UFC bojovníci Makhmud Muradov, Dvořák a další nám řekli, komu fandí v megazápase Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. UFC bojovníci Makhmud Muradov, Dvořák a další nám řekli, komu fandí v megazápase Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. 12. listopadu 2020 16:49

Lil Nas X momentálně chystá obrovskou online show, o které sám tvrdí, že jde o největší vystoupení tohoto druhu v roce 2020. Uskutečnit by se měla na platformě Roblox.

Domů
Sdílet
Diskuse