Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2020 11:32
Čas čtení 2:33
Tereza Šnajdrová

Svatba na první pohled: Štěpánka poslala spát svého manžela na zem, zaskočil ji potrat

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Televize Nova ve středu večer odvysílala čtvrtý díl nové reality show Svatba na první pohled, v níž mají svatbu lidé, kteří se předtím nikdy neviděli.

Svatba na první pohled je nová reality show pod taktovkou TV Nova, která pomocí vědy spojí dva neznámé lidi. Tři odborníci na základě několika faktorů vyberou potenciální partnery, kteří se poprvé uvidí až u oltáře. Následně spolu odjedou na líbánky, sestěhují se a budou žít jako manželé. Kamery budou 30 dní sledovat jejich společné soužití a nakonec se páry rozhodnou, zda-li spolu chtějí zůstat, nebo ne. Je věda schopná najít lásku?

Doporučeno
Svatba na první pohled: Natálii je z Františka na blití, Petra se zhroutí hned po obřadu Svatba na první pohled: Natálii je z Františka na blití, Petra se zhroutí hned po obřadu 12. listopadu 2020 12:19

Terapie zabrala, Natálie se vžila do role manželky

Natálii a Františka sužovaly problémy hned od začátku manželství. Blonďatá zubní asistentka si od prvního dne na svého chotě stěžovala, vadilo jí jeho neustálé tlachání a zdálo se, že v jeho přítomnosti nemůže vydržet ani minutu. To vše vyvrcholilo po návratu z líbánek, kdy Natálie Františkovi řekla, že „při představě, že mezi nimi přeskočí jiskra, je jí na blití.“ Dvojice byla následně vyslána na terapii k Tomášovi Novákovi, který se s ní na sezení pokoušel vyřešit všechny její problémy.

 

Natálie a František
Natálie a František Zdroj: instagram.com/svatbanaprvnipohled

Zdá se, že toto sezení pomohlo a novomanželé konečně začínají fungovat jako pár. František se stále snaží Natálii vycházet vstříc, a tak společně mlčky vyrazili na výšlap na Milešovku, kde došlo ke zlomovému okamžiku v jejich vztahu. Nyní se zdá, že je vše růžové a dvojice si užívá společného života. Jak dlouho jim to vydrží, se dozvíme již příští týden.

Domů
Sdílet
Diskuse