Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2020 12:32
Čas čtení 0:34
Vojtěch Vanda

Češi mají pátého hráče v NBA. Krejčího draftoval tým Washington Wizards

SPORT NBA
Uložit Uložené

Vít Krejčí si však za Wizards nezahraje.

Jiří Zídek mladší, Jiří Welsch, Jan Veselý, Tomáš Satoranský a nyní Vít Krejčí. Nejlepší basketbalová liga světa NBA bude obohacena o pátého českého hráče. Krejčí byl na 37. místě draftován týmem Washington Wizards, nicméně hned vzápětí byl vyměněn do Oklahoma City Thunder

Doporučeno
VIDEO: Expl0ited na extrémním MMA tréninku padá bez sil k zemi, VláďaVideos se koupe v ledové vodě VIDEO: Expl0ited na extrémním MMA tréninku padá bez sil k zemi, VláďaVideos se koupe v ledové vodě 18. listopadu 2020 18:00

Rozehrávač španělské Zaragozy Vít Krejčí si splnil sen. Stal se totiž pátým českým hráčem v historii, který byl draftován do americké NBA. Ve druhém kole si jej na 37. místě vybral tým z hlavního města, Washington Wizards, který si vybral i doposud posledního a jediného aktivního českého hráče Tomáše Satoranského.

Ani jeden z nich však dres Wizards neobleče; Satoranský už nějakou dobu hájí dres Chicaga Bulls, dvacetiletý Krejčí byl hned po draftu vyměněn do týmu Oklahoma City Thunder za Cassiuse Winstona.

Domů
Sdílet
Diskuse