Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2020 13:42
Čas čtení 0:39
Viktor Kniš

Miley Cyrus a Dua Lipa se objímají a olizují v novém videoklipu. Nedokáží se kontrolovat

HUDBA DUA LIPA
Uložit Uložené

Pravděpodobně máme možnost slyšet jednu z nejúspěšnějších rádiovek tohoto roku.

Příští týden vydá Miley Cyrus nové album s názvem Plastic Hearts, který bude velkým návratem mezi popové hvězdy po čtyřech letech. V posledních měsících se jí podařilo vytvořit rozruch hlavně díky rozchodu s manželem, po kterém však přišlo hned několik extrémně úspěšných hitů. Ty se zároveň střídaly s kontroverzemi, a tak jsme měli všichni právem pocit, že je Miley zpět se vším, co k tomu patří.

Nyní se zpěvačka opět připomíná hudebně – konkrétně skladbou Prisoner, na níž hostuje i britská kolegyně Dua Lipa. Výsledkem je rádiovka, která bude s vysokou pravděpodobností v nejbližších měsících ovládat áčkové rotace.

Doporučeno
Novému albu Senseye chybí pořádný hit. Za debutem Bratan zaostává (Recenze) Novému albu Senseye chybí pořádný hit. Za debutem Bratan zaostává (Recenze) 21. listopadu 2020 11:47

Patří k tomu i doprovodný videoklip, který je podle očekávání plný vyzývavých momentů. Nechybí mu však v konečném důsledku ani nápaditost, kterou představují například záběry na pódium z pohledu hlasivek diváků.

Nejnovější projekt Miley Cyrus bude nést v digitální verzi 12 skladeb a tři bonusové alternativní verze některých z nich. Z hostů se můžeš těšit také na dvojici Billy Idol a Joan Jett. Album vychází příští pátek 27. listopadu na všech streamovacích službách.

Domů
Sdílet
Diskuse