Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2020 18:18
Čas čtení 0:41
Viktor Kniš

Papežův profil lajkl zadek modelky na Instagramu, Vatikán už zahájil vyšetřování. Alespoň půjdu do nebe, reagovala Brazilka

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ve Vatikánu už rozjeli vyšetřování a budou se snažit přijít na to, jak je možné, že na fotce Brazilky přistál lajk z papežova profilu.

V posledních dnech se internet baví i díky nenápadnému lajku, který přibyl na fotce brazilské modelky Natalie Garibotto z profilu samotného papeže Františka. V současnosti není zcela jasné, jak se to stalo, oficiální účet papeže na Instagramu ale skutečně přidal srdíčko na fotku, kde se modelka předvádí v podvazcích a miniskukni. S velkou pravděpodobností to ale nebyl samotný František, kdo interakci inicioval. 

Deník Guardian nyní informoval, že Vatikán bude žádat vysvětlení od samotného Instagramu, který by měl rozjet vyšetřování, aby zjistil, kdy byl lajk přidán. Právě tímto způsobem by se mohlo přijít na to, kdo v té době vedl papežův Instagram, protože ho v současnosti spravuje více lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse