Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. listopadu 2020 19:47
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

Predátor 5 je skutečností! Režisér 10 Cloverfield Lane na něm pracuje už 4 roky

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový Predátor by mohl přijít do kin do 3 let.

Poslední Predátor přišel do kin v roce 2018. Měl pár světlých momentů a cool hlášek, ale celkově šlo o kvalitativní zklamání, které jsme od režiséra a scenáristy Shanea Blacka (The Nice Guys) nečekali. Film pohořel i finančně, nikdo tedy nečekal, že se nového dílu dočkáme tak brzy. Deadline nás však překvapil zprávou, že Predátor 5 skutečně vznikne.

Doporučeno
Už to bohužel není ta Amerika, o které jsme snili. Stává se víc socialistickou, tvrdí Slovenka Katarina žijící v USA (Rozhovor) Už to bohužel není ta Amerika, o které jsme snili. Stává se víc socialistickou, tvrdí Slovenka Katarina žijící v USA (Rozhovor) 18. listopadu 2020 13:16


Režisér Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) na něm pracuje už 4 roky. Začal tedy ještě předtím, než Disney odkoupilo studio Fox a s ním i práva na Vetřelce či Predátora. Scénář má napsat Patrick Aison (má za sebou jen několik dílů pro seriály Jack Ryan a Treadstone, což nám nedodává mnoho optimismu).

Zdá se, že film nebude navazovat na události poslední části, což je skvělá zpráva. Málokomu se totiž konec snímku a jeho celkový příběh líbil. Jsme zvědaví, jaké postavy se v novince objeví. Že by se rýsoval i návrat Arnieho?

Domů
Sdílet
Diskuse