Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2020 11:42
Čas čtení 1:22
Adam Smeták

Divoká rvačka čtyř dívek ve Varech: Došlo na tahání za vlasy a bití baseballovou pálkou

NEWS
Uložit Uložené

V polovině listopadu se v Karlových Varech poprala čtveřice dívek ve věku 20 až 23 let. Jedna skončila v nemocnici.

V Karlových Varech na benzinové stanici došlo k hromadné rvačce čtyř mladých dívek. Došlo na tahání za vlasy, kopanec do zad, ale i údery baseballovou pálkou. Jednu z dívek ve věku 21 let museli zdravotníci přepravit do nemocnice. Případ policie vyšetřuje jako výtržnictví. K tomu všemu jednu z dívek k výslechu dovezla autem kamarádka bez řidičského průkazu. Informuje o tom Policie ČR.

Incident se odehrál už v polovině listopadu. Policie prostřednictvím své mluvčí Evy Valtové neuvedla motiv šarvátky, omezila se pouze na popis toho, co se mezi čtyřmi ženami ve věku 20 až 23 let odehrálo. 

Doporučeno
Tajemná letuška prý nabízí sex na palubě mezi lety. Obnažené fotky přinutily British Airways zahájit vyšetřování Tajemná letuška prý nabízí sex na palubě mezi lety. Obnažené fotky přinutily British Airways zahájit vyšetřování 29. listopadu 2020 10:43
Domů
Sdílet
Diskuse