Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2020 12:54
Čas čtení 0:44
Dominik Vetrák

Vanya z The Umbrella Academy nebude měnit pohlaví. Ženskou postavu bude i nadále hrát muž Elliot Page

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Přípravy pro 3. sérii by se měly obejít bez jakýchkoliv problémů.

Poté, co Elliot Page oznámil svou identitu, jeho jméno změnila jak internetová filmová a seriálová databáze IMDb, tak i samotný Netflix. Někteří fanoušci seriálu The Umbrella Academy se však obávali, že Elliot Page již nebude ochotný hrát ženskou postavu. Všechny tyto fanoušků zklidňuje Variety.

Doporučeno
Recenze: Je 2. série The Umbrella Academy zklamáním, nebo jedním z nejlepších seriálů od Netflixu? Recenze: Je 2. série The Umbrella Academy zklamáním, nebo jedním z nejlepších seriálů od Netflixu? 6. srpna 2020 17:44


Web přichází se zprávou, že Netflix neplánuje změnit pohlaví postavy jménem Vanya, a že ji i nadále bude ztvárňovat Elliot Page. Jde o skvělou zprávu, neboť si seriál bez její hlavní postavy už opravdu nedokážeme představit. Netflix momentálně připravuje 3. sérii, které bychom se mohli dočkat někdy příští rok.

Na konci 2. série The Umbrella Academy zachránili sourozenci Zemi i podruhé. Změnili tím však chod dějin. Když se tedy dostali zpět do svého časového období, zjistili, že změnili i přítomnost/budoucnost a že jejich tým The Umbrella Academy nahradil v domě jejich „otce“ Reginalda nový tým s názvem The Sparrow Academy. 

Vanya a její sourozenci tak budou mít co vysvětlovat. Toho cestování v čase však už bylo dost, takže bude zajímavé sledovat, zda se s novou výzvou poperou přímo a naučí se žít v jiném světě, než v jakém vyrůstali.

Domů
Sdílet
Diskuse