Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2020 19:06
Čas čtení 0:32
Viktor Kniš

Aless se nedá namotat na fake řeči ani fake Gucci

HUDBA
Uložit Uložené

Aless vydává další sólové album s názvem Ženatomá. Tento projekt vydává s jasným cílem – poděkovat věrným fanouškům za roky podpory.

Aless má za sebou vydání alba Ženatomá, které si stále můžeš objednat na stránce Ruka Hore. Nedávno vydala videoklip na úspěšnou spolupráci se Sharlotou a Dominikou Mirgovou a nyní se o slovo hlásí sama s vizuálem k tracku Nedám sa namotať. O videoklip se postaral Martin Miko se svým týmem.

Doporučeno
Sharlota, Aless a Dominika Mirgová se spojily v ženské hymně: Všechny jsme top, dáváme blok těm, co nám nevěří Sharlota, Aless a Dominika Mirgová se spojily v ženské hymně: Všechny jsme top, dáváme blok těm, co nám nevěří 9. listopadu 2020 20:41

Alessi vydává nové album s jasným cílem – poděkovat věrným fanouškům za roky podpory. „Myslím, že v těchto časech si lidé rádi vyslechnou novou hudbu. Zda ji budou chtít podpořit, nedokáži odhadnout. Ale pokud po těch 7 letech podpory budu moci nyní podpořit já je novými skladbami, stále se splní účel,“ řekla Aless pro REFRESHER. 

Na albu můžeš slyšet i Moju reč a Patrika Rivieru, právě ten pomáhal při tvorbě projektu Aless nejvíce. Aless nám také prozradila, že její nové album je oproti všem předešlým albům extrémně pozitivní.

Domů
Sdílet
Diskuse