Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2020 10:39
Čas čtení 2:48
Tereza Šnajdrová

Svatba na první pohled: Takový tlaky na mě prostě. Připadám si jak kr**én, rozčílil se výbušný Radek

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Televize Nova ve středu večer odvysílala předposlední díl reality show Svatba na první pohled, v níž mají svatbu lidé, kteří se předtím nikdy neviděli.

Svatba na první pohled je reality show vysílána TV Nova, v níž se pomocí vědy spojí dva neznámí lidé, kteří se poprvé uvidí až před oltářem. V minulém díle jsme byli svědky první pořádné hádky Štěpánky s Pavlem, Petra opět potrápila snaživého Reného, když ji nic nebavilo a nechtěla s ním komunikovat, František a Natálie i přes pár výtek stále pracují na zlepšení jejich vztahu a Simona s Radkem se vrátili z líbánek, našli si společné bydlení a začala se projevovat Radkova výbušná povaha.

Doporučeno
Svatba na první pohled: „Jsi línej, jsi typický Čech, tvoje sebevědomí bych chtěla mít,“ vyslechl si Pavel Svatba na první pohled: „Jsi línej, jsi typický Čech, tvoje sebevědomí bych chtěla mít,“ vyslechl si Pavel 3. prosince 2020 12:24

Štěpánce tikají biologické hodiny

Ačkoliv již na líbánkách Štěpánka s Pavlem řešili děti, nic nenasvědčovalo tomu, že by je novomanželka chtěla co možná nejdříve. Společně vyrazili do dětského domova, kde pracuje Štěpánky kamarádka a celý den strávili ve společnosti několika malých dětí. Pavel byl překvapený, jak moc si to jeho manželka užívá a dalo by se říci, že ho až zaskočily její slzy, když z domova odjížděli. „Já jsem miminko chtěla už od nějakých 28 let,“ říkala Štěpánka, když se loučila s ostatními dětmi. 

Po první velké hádce se v Plzni vše uklidnilo a pár i nadále harmonicky funguje, stále si užívají společně strávených chvil a již v příštím díle se dozvíme, zda spolu tato dvojice bude chtít zůstat i nadále, nebo ne.

Svatba na první pohled: Takový tlaky na mě prostě. Ty vole si připadám jak kretén, rozčílil se výbušný Radek
Zdroj: instagram.com/stepanka_hadenova
Mamka a taťka jdou dělat děti”, znělo z úst vtipálka Reného

Ačkoliv se již od začátku sňatku tato dvojice potýká s velkými problémy, zdá se, že se u ní začíná blýskat na lepší časy. Petry kamarádka byla hospitalizována v nemocnice, a tak spolu s Reném dostali na hlídání její fenku. Společně pak vyrazili na procházku Prahou, kde René svojí manželce ukázal místa ze svého dětství a společně si také povídali o prvních láskách.

Den, který René zakončil slovy „mamka a taťka jdou dělat děti,“ páru velmi prospěl a sami uznali, že pejsek je přesně to, co potřebovali. S těžkým srdcem ho pak vraceli kamarádce, což v Reném vyvolalo mnoho emocí a na kameru se svěřil, že Petru opravdu miluje, ale bojí se ji to říct.

Svatba na první pohled: Takový tlaky na mě prostě. Ty vole si připadám jak kretén, rozčílil se výbušný Radek
Zdroj: instagram.com/the.deadpool.mma

Domů
Sdílet
Diskuse