Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2020 11:57
Čas čtení 0:42
Tereza Šnajdrová

Karlos Vémola má Lelu zpátky doma. Daroval jí 300 růží

NEWS
Uložit Uložené

Ačkoliv se ještě minulý týden Lela na sociálních sítích chlubila kyticí od jiného muže, nyní ohlásila návrat k MMA Terminátorovi.

Jen před pár měsíci MMA fighter Karlos Vémola oznámil na Instagramu rozchod se svojí partnerkou Lelou Ceterovou. Ač se zdálo, že je toto rozhodnutí definitivní, nyní se ukázalo, že dvojice je opět spolu. Přitom ještě minulý týden se podle deníku Super blondýnka chlubila na sociálních sítích kyticí od jiného muže.

Doporučeno
Skutečný lev Attila Végh tě už posadil, připraví mě a půjdeš ke dnu, vzkázal Pirát Vémolovi. Dočkáme se jejich souboje? Skutečný lev Attila Végh tě už posadil, připraví mě a půjdeš ke dnu, vzkázal Pirát Vémolovi. Dočkáme se jejich souboje? 6. prosince 2020 18:01

Nejsou od Karlose. Nový život přináší krásné věci,“ nechala se minulý týden slyšet Lela, která pózovala s kyticí tříset růží. To Karlose rozhodilo, neboť měl zrovna před velkým zápasem s Václavem Mikuláškem alias Babou Jagou, na který se potřeboval soustředit a nemohl se nechat rozptylovat soukromými věcmi.

Domů
Sdílet
Diskuse