Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2020 18:01
Čas čtení 0:51
Viktor Kniš

Skutečný lev Attila Végh tě už posadil, připraví mě a půjdeš ke dnu, vzkázal Pirát Vémolovi. Dočkáme se jejich souboje?

SPORT
Uložit Uložené

Po sobotním turnaji Oktagon 19 se proti sobě rozjeli dva vítězové Vémola a Krištofič. Rýsuje se jejich společný duel?

Karlos Vémola uspěl na turnaji Oktagon 19, když si se svým soupeřem poradil už v prvním kole. Zářil i Samuel „Pirát“ Krištofič, který vyhrál ve druhém kole.

Oba vítězové si následně po turnaji vzájemně nic nedarovali, když se do sebe pustili. Jako první se ozval Terminátor. „Začněte mi dávat skutečné válečníky, a ne vymýšlené hvězdičky jako Baba Jaga nebo Pirát,“ prohlásil vítěz ostře sledovaného zápasu poté, co si s prvním jmenovaným hravě poradil za přibližně dvě minuty.

Doporučeno
Karlos Vémola uškrtil Babu Jagu a Pirát slaví velkolepou výhru. Takto vypadal nejočekávanější turnaj roku Oktagon 19 Karlos Vémola uškrtil Babu Jagu a Pirát slaví velkolepou výhru. Takto vypadal nejočekávanější turnaj roku Oktagon 19 5. prosince 2020 23:52

Souboji s Pirátem by se však i přesto nebránil, protože má pocit, že si popletl jeho slušnost se slabostí. „Když někoho pochválím, neznamená to, že se ho bojím. Předhoďte Krištofiče lvům, 30. prosince budu připraven. Klidně zmlátím tohoto Attilova chlapce,“ dodal Karlos Vémola.

Samuel Krištofič nabídku na zápas pravděpodobně odmítne kvůli zranění ruky. „Zřejmě jsem si v zápase zlomil ruku, koncem roku to nevyjde. Ale tady mám svého skutečného lva (Attilu Végha), který ví, jak na tebe. Už tě posadil. Připraví mě na tebe a půjdeš ke dnu,“ prohlásil Pirát.

Karlos Vémola mu popřál brzké zotavení a dodal, že organizace Oktagon MMA už párkrát měla možnost zápas těchto dvou borců zorganizovat, zatím to však neudělala. Zatím není jasné, kdy a zda vůbec se zápas uskuteční, Vémola však trvá na datu na konci tohoto roku. Řekl také, že mu je jedno, v jaké váhové kategorii to bude.

Domů
Sdílet
Diskuse