Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2020 15:41
Čas čtení 0:31
Vojtěch Vanda

Nehoda Úvaly: Auto skončilo v potoce, jeden z cestujících zemřel

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Tragickou nehodu v Úvalech museli řešit záchranáři ze Středočeského kraje.

Řidič osobního automobilu nezvládl řízení a skončil v potoce. Spolu s ním jel jeden spolujezdec. Podle informací Blesku.cz jeden z nich na místě zahynul. U havarovaného vozidla zasahovaly v neděli v časných ranních hodinách složky Integrovaného záchranného systému.

Doporučeno
Nehoda u Milevska: Řidička ujela od dvou nehod, při třetí zemřela po čelním nárazu Nehoda u Milevska: Řidička ujela od dvou nehod, při třetí zemřela po čelním nárazu 14. prosince 2020 10:24

K tragické události došlo v ulici Škvorecká v Úvalech, které leží asi 20 kilometrů východně od centra Prahy. Při příjezdu na místo záchranné složky zachraňovaly oba zraněné, jeden z nich ale zraněním na místě podlehl.

 „Jedné osobě jsme bohužel nemohli pomoci, byl tak povolán koroner. Druhá osoba byla podchlazená. Převezli jsme ji do vinohradské nemocnice v Praze,“ doplnila Blesku.cz mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová

Příčina nehody zatím není známá. Policisté zatím ani nevědí, kdo řídil. U zemřelého byla nařízena soudní pitva, aby se vyloučila nebo potvrdila přítomnost alkoholu nebo drog. Zraněný muž totiž známky opilosti vykazoval.

Domů
Sdílet
Diskuse