Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. prosince 2020 21:11
Čas čtení 1:04
Tímea Krauszová

21letá influencerka údajně vyřízla své matce srdce. Pak se osprchovala a šla na rande

NEWS
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Vyšetřovatelé se nyní snaží zjistit, jaký měla mladá žena motiv k tak krvavé vraždě.

Anna Leikovic je 21letá studentka medicíny z moldavského města Komrat. Při studiu si postupně budovala svůj Instagram, na kterém za posledních pár dní přibyly tisíce sledujících. Momentálně ji sleduje téměř 17 tisíc lidí, část z nich jí ale v komentářích nadává do monster. To proto, že ji obvinili z brutální vraždy vlastní matky.

Podle místních médií měla svou matku nejdříve bodnout kuchyňským nožem, pak jí zaživa rozřezat hrudník a vytrhnout vnitřní orgány, píše Komsomolskaja Pravda. Leikovic spolupracuje a vypovídá, zatím je jedinou podezřelou.

Doporučeno
Veronica Biasiol: Asi jsem se měla narodit jako chlap. Chlapy většinou za vyjadřování se k prsům nikdo nekritizuje (Rozhovor) Veronica Biasiol: Asi jsem se měla narodit jako chlap. Chlapy většinou za vyjadřování se k prsům nikdo nekritizuje (Rozhovor) 19. prosince 2020 11:22

U soudu si dělala nehty a smála se

Leikovic svou čtyřicetiletou matku údajně několikrát bodla nožem, z hrudi umírající ženy pak vytrhla srdce. Později ze sebe smyla krev ve sprše a setkala se se svým přítelem – některé zdroje uvádějí, že jsou oba závislí na drogách, jiné zmiňují jen její problém.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANNA LEKOVICH 🥥 (@leksaaam)

Matka prý přišla domů po práci v Německu, a když zjistila, že její dcera se stala závislou, domluvila jí protidrogové léčení. To vedlo ke konfliktu mezi matkou a dcerou, který zřejmě vyústil ve vraždu. Rodinní příslušníci nepotvrdili, že by měla Leikovic problém s drogami.

Leikovic zatkli, ve vazbě byla jako podezřelá 72 hodin a hned po propuštění ji obvinili z vraždy. Podle vyšetřovatele spolupracuje a vypovídá. Potvrdil to pro deník Komsomolskaja Pravda. Zatím je jedinou podezřelou v případu. U běžných konfliktů v domácnosti je podle vyšetřovatele běžnější, že oběť skončí s jednou ranou. Násilnost činu jej proto šokovala a vyšetřování se nyní soustřeďuje na objasnění motivu vraždy.

Podle videozáznamu ze soudu Leikovic nebrala jednání moc vážně. Ležela na lavici a dělala si nehty, po příchodu soudce se postavila na lavičku. Když zazní otázka, zda je zodpovědná na ohavnou vraždu své matky, zareaguje smíchem.

Domů
Sdílet
Diskuse