Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2020 11:43
Čas čtení 1:01
Lukáš Čelka

Sněžná bouře v Japonsku uvěznila v koloně až 1 000 aut: Řidiči zůstali uvězněni s minimálním množstvím vody a jídla

NEWS JAPONSKO
Uložit Uložené

Japonské úřady zatím nehlásí žádné smrtelné ani vážné incidenty, které by se přihodily lidem v koloně.

Ve čtvrtek uvízlo na japonské dálnici více než tisíc lidí. Ve svých autech zůstali uvězněni s minimálním množstvím vody a jídla. Tamní úřady urgentně uzavřely vjezd na dálnici, aby zmírnily kolony, informoval o tom portál CNN.

Doporučeno
Veronica Biasiol: Asi jsem se měla narodit jako chlap. Chlapy většinou za vyjadřování se k prsům nikdo nekritizuje (Rozhovor) Veronica Biasiol: Asi jsem se měla narodit jako chlap. Chlapy většinou za vyjadřování se k prsům nikdo nekritizuje (Rozhovor) 19. prosince 2020 11:22

Stalo se to na rychlostní silnici spojující Tokio a Niigatu, kde se začala tvořit kolona už ve středu. Její vznik zapříčinilo auto, které uvízlo v hlubokém sněhu. Kolona se ve čtvrtek táhla až 15 kilometrů, přičemž v ní některá auta stála na jednom místě déle než 40 hodin. V pátek se pruhy dálnice, které směřovaly ven z Tokia, nakonec uvolnily. Ty, které však směřují do hlavního města, zůstaly ucpané. Včera odpoledne v nich bylo stále uvízlých až tisíc aut.

Domů
Sdílet
Diskuse