Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2020 20:21
Čas čtení 0:32
Adam Smeták

Česko od pondělí zastaví lety z Velké Británie. Kvůli nakažlivější mutaci koronaviru, která se šíři Londýnem

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

V neděli večer o tom informovalo ministerstvo zdravotnictví.

Česká republika od pondělí zastaví lety z Velké Británie. Učiní tak podobně jako řada dalších evropských zemí v reakci na šíření nové, nakažlivější mutace koronaviru, která se šíři Londýnem. V neděli večer to na Twitteru uvedlo ministerstvo zdravotnictví.

Doporučeno
Nizozemsko a Belgie ruší kvůli nové mutaci koronaviru lety z Británie Nizozemsko a Belgie ruší kvůli nové mutaci koronaviru lety z Británie 20. prosince 2020 16:46

Nizozemsko už dříve v průběhu neděle zrušilo všechny příchozí lety ze Spojeného království, aby předešlo šíření koronaviru. Nařízení bude platit až do nového roku. Přidala se k němu i Belgie, ale v mírnější formě. Lety zablokuje v pondělí na 24 hodin, ale přidá k nim i vlakové spojení. Itálie má podobné plány, ale ještě není známo na jak dlouhou dobu. Lety zakáží také Francie a Německo, a to od nedělní půlnoci. Zákaz chystá také Irsko.

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse