Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. prosince 2020 17:03
Čas čtení 0:57
Lukáš Čelka

Karlos Vémola si vyměnil tvrdá slova s Alexem Lohoré: Tvrdí, že ho bude muset Francouz zabít. Dokud bude žít, titul mu nedaruje

SPORT
Uložit Uložené

Už ve středu se Karlos Vémola setká v kleci se zkušeným francouzským zápasníkem Alexem „Da Killa Kid“ Lohorém. Vypadá to tak, že nás čeká zápas plný emocí.

To, že Karlose Vémolu nebude zítra v kleci čekat slabý soupeř, je snad všem jasné. Francouz Alex Lohoré má na kontě již skoro 20 výher, přičemž mnoho zkušeností posbíral i během působení v nejznámějších světových MMA organizacích jako například Bellator nebo Cage Warriors.

Doporučeno
Pokuta 10 000 eur: Oktagon MMA tvrdě došlápne na streamery, kteří nelegálně vysílají turnaje. Jeden z nich má jít před soud Pokuta 10 000 eur: Oktagon MMA tvrdě došlápne na streamery, kteří nelegálně vysílají turnaje. Jeden z nich má jít před soud 22. prosince 2020 14:12

Vémola má ale od posledních dvou zápasů dobře našlápnuto a je ve vynikající formě. Při slovní přestřelce během ranního vážení Karlos vzkázal Francouzovi, že tento titul pro něj znamená všechno a pokud ho chce dostat, bude ho muset zabít. Ten mu odsekl, že přesně to se svými soupeři v kleci dělá.

Domů
Sdílet
Diskuse