Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2021 7:00
Čas čtení 0:39
Viktor Kniš

Screenshoty nelžou, má ho v hrsti. Sima vydala nový klip

HUDBA
Uložit Uložené

Sima završila rok 2020 dalším videoklipem ke skladbě z projektu OMG.

Sima poslední den v roce 2020 vydala videoklip ke skladbě Screenshot, čímž definitivně uzavřela projekt OMG. Podařilo se jí natočit 5 úspěšných videoklipů, které dobyly žebříčky trendů, a vše nasvědčuje tomu, že ani v tom aktuálním případě tomu nebude jinak.

Doporučeno
10 nejlepších českých rapových alb za rok 2020 10 nejlepších českých rapových alb za rok 2020 28. prosince 2020 19:06

Už podle samotného názvu skladby je jasné, o čem asi bude. Jde o vztahovou záležitost, a tak se i samotný klip nese v tomto duchu. Opět se o jeho tvorbu postaral Juraj Škula se svým týmem. Hudebně se na všech skladbách podíleli H0wdy a Gajlo, kteří se tak zasloužili o multižánrovou nadílku, na níž se mohla Sima představit hned v několika polohách.

Zpěvačka a raperka ještě na začátku roku 2020 avizovala, že nemá v plánu vydávat album, což bylo v jejím případě více než pochopitelné. Předchozí tři roky totiž vždy fanouškům doručila dlouhý projekt, se kterým pak celý rok hrávala koncerty. I vzhledem k aktuální situaci se však rozhodla potěšit fanoušky a v konečném důsledku i sebe samotnou, protože se jí dostává obzvláště pozitivní odezvy.

 

Domů
Sdílet
Diskuse