Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. ledna 2021 18:51
Čas čtení 0:42
Tereza Šnajdrová

Novou seznamovací show First Dates bude moderovat šéfkuchař Zdeněk Pohlreich

NEWS PRVNÍ RANDE ZDENĚK POHLREICH
Uložit Uložené

Po velkém úspěchu, který zaznamenala TV Nova s reality show Svatba na první pohled, se o slovo hlásí také televize Prima s pořadem First Dates.

Televize Prima přichází s vlastní seznamovací show First Dates, která vznikla na základě formátu úspěšného britského stejnojmenného pořadu. Princip je velmi jednoduchý, nezadaní lidé se potkají na rande naslepo v restauraci, kde je bude sledovat hned několik kamer. Moderátorem této novinky bude oblíbený český šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, informuje TV Prima

Doporučeno
Do druhé řady se rozhodně nepřihlásím. Už nemám důvod, říká František ze Svatby na první pohled (Rozhovor) Do druhé řady se rozhodně nepřihlásím. Už nemám důvod, říká František ze Svatby na první pohled (Rozhovor) 16. prosince 2020 21:40

Podstata show je prostá, nezadaní lidé se potkají na prvním rande u dobrého jídla v příjemné restauraci. Restaurace First Dates otevírá své dveře svobodným lidem, kteří hledají lásku a už nechtějí být sami. Na konci rande jsou páry vyzpovídány a mají se rozhodnout, jestli se chtějí opět vidět,“ přibližuje princip nové reality show Prima.

Pokusíme se najít ideálního partnera a samozřejmě na to nebudeme sami. Požádáme o pomoc i odborníky,“ řekla dramaturgyně vývoje nových pořadů FTV Prima Jana Vondroušová.

Do pořadu, jehož moderátorem bude oblíbený šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, se mohou hlásit nezadaní lidé, kteří jsou starší 18 let. „Není to omezeno věkem, což znamená, že kdyby jste měli babičku, nebo starší sousedku, nebo někoho o kom víte, že je sám a chtěli byste, aby poznal životní lásku, tak ho můžete přihlásit,“ doplnila Vondroušová.

Domů
Sdílet
Diskuse