Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2021 18:08
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Rami Malek, Christian Bale a další hvězdy si zahrají ve filmu od režiséra snímku Fighter

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Novinka režiséra Davida O. Russella vypadá s každým dalším oznámením zajímavěji a zajímavěji.

Deadline přichází s úžasnou zprávou o castingových novinkách zatím nepojmenovaného filmu režiséra a scenáristy Davida O. Russella (Silver Linnings Playbook, Fighter, Joy). Snímek, který vznikne na základě Russellova nápadu, už přilákal herce jako Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek či Zoe Saldana. Už po těchto jménech by každému mělo být jasné, že půjde o herecky nabitý koncert, jakých vídáme jen málo.

Doporučeno
Recenze: Pieces of a Woman Recenze: Pieces of a Woman 11. ledna 2021 20:22


Jenže Russell se tam nezastavil a obsadil další herce. Přidávají se Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Mike Myers (Austin Powers), Robert De Niro, Michael Shannon, Timothy Olyphant a další. Celovečerák se právě natáčí a my jsme na něj nesmírně zvědaví, neboť půjde o Russelův první film od roku 2015, kdy do kin (ano, kdysi jsme na filmy chodívali do kina) dorazilo drama Joy.

Domů
Sdílet
Diskuse