Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2021 12:50
Čas čtení 0:44
Viktor Kniš

Boráros se setkává s nesprávnými lidmi, mám obavy o jeho kariéru a život, tvrdí Novotný z Oktagonu

SPORT ONDŘEJ NOVOTNÝ
Uložit Uložené

Ondřej Novotný z organizace Oktagon se vyjádřil na adresu slovenského bojovníka Gábora Borárose, který je podle něj na okraji propasti.

Gábora Boráros čeká v nejbližším Oktagonu 21 náročný zápas s Matúšem Jurčákem, který může určit další směřování šikovného slovenského bojovníka. Síly si změří už 30. ledna. 

V souvislosti s místy kontroverzní osobou zápasníka se k důležitosti tohoto zápasu vyjádřil jeden ze zakladatelů organizace Oktagon Ondřej Novotný. Boráros sice rychle v prvních zápasech vyletěl, nadále se mu ale nedaří a z posledních 7 zápasů odcházel jako poražený čtyřikrát.

Doporučeno
10 zajímavostí o Conoru McGregorovi, o kterých jsi možná nevěděl 10 zajímavostí o Conoru McGregorovi, o kterých jsi možná nevěděl 18. ledna 2021 9:42

 
„Všichni cítíme, že Gábor stojí na okraji propasti. Je první skutečná a velká hvězda domácí scény, svého času větší než Karlos Vémola nebo kdokoliv jiný,“ prohlásil v MMA Letem Světem Novotný s tím, že Boráros je pro mnohé obrovská hvězda už jen kvůli své osobnosti a Instagramu. Zároveň má kromě řady fanoušků i hodně hejterů.

Domů
Sdílet
Diskuse