Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2021 18:21
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Arnold Schwarzenegger je ultimátní akční hrdina. Herec vyhrál v detailní analýze zabíjení, hláškování či rvaček

FILMY A SERIÁLY ARNOLD SCHWARZENEGGER
Uložit Uložené

V žebříčku najdeš i 3 ženské hrdinky.

Arnold Schwarzenegger je Poslední akční hrdina už přes 30 let a nově je i Ultimátní akční hrdina. Tento titul mu přidělila stránka BeVictor.com. Ta analyzovala 5 nejakčnějších a největších filmů z 10 nejoblíbenějších akčních hrdinů Hollywoodu. Zohlednila zabíjení, rvačky, kolik úderů kdo inkasoval a kolik ran rozdal, kolik zbraní použil, jaké hlášky vymyslel, jaká auta řídil, kolikrát oklamal smrt a podobně.

Doporučeno
Život Arnolda Schwarzeneggera: Otec nacista ho týral. Herec mu nepřišel ani na pohřeb Život Arnolda Schwarzeneggera: Otec nacista ho týral. Herec mu nepřišel ani na pohřeb 30. července 2022 12:30

Seznam 10 největších akčních herců je ale velmi sporný. Nevíme, co v něm dělají herečky jako Michelle Rodriguez, Michelle Yeoh či Pam Grier, zatímco chybí herci jako Vin Diesel, Jackie Chan, Clint Eastwood, Dwayne Johnson, Keanu Reeves, Kurt Russell a mnozí, mnozí další. Výběr těchto 10 herců alespoň ukazuje zábavné statistiky.

Všechny ankety a žebříčky jsou ale i tak nepodstatné. Pokud vezmeme v úvahu množství akčních filmů, jejich význam v kinematografii, jejich ikoničnost a kvalitu, vždy půjde o souboj mezi Arnoldem Schwarzeneggerem a Sylvesterem Stallonem. Arnie nakonec tuto anketu i vyhrál. Zdá se, že je úplně jedno, jaká pravidla si zvolíš. Arnie tento titul vyhraje pokaždé a zcela oprávněně.

Domů
Sdílet
Diskuse