Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2021 16:47
Čas čtení 1:04
Tereza Šnajdrová

„Jste sobecký idiot,“ znělo z úst Dominika Feriho v reakci na absenci roušky poslance Volného

NEWS DOMINIK FERI KORONAVIRUS LUBOMÍR VOLNÝ
Uložit Uložené

Volný přišel na jednání v Poslanecké sněmovně bez roušky. Případem se nyní bude zabývat policie.

V úterý jsme tě informovali o tom, že se Lubomír Volný (dříve SPD) nechal slyšet, že i přes vládou přijatá opatření proti šíření koronaviru, odmítá nosit roušku do Poslanecké sněmovny. A jak na svém Faceeboku řekl, tak se taky stalo. Volný dnes na jednání vyrazil bez zakrytí úst. To rozčílilo Dominika Feriho (TOP09), který ho nazval sobeckým idiotem.

Doporučeno
Nezařazení poslanci zvolení za SPD odmítají nosit roušky v Poslanecké sněmovně: Je to symbol nastupujícího nového světového řádu Nezařazení poslanci zvolení za SPD odmítají nosit roušky v Poslanecké sněmovně: Je to symbol nastupujícího nového světového řádu 19. ledna 2021 18:58

Ve videu, které Volný v úterý vyvěsil na svém Facebooku, poslanec tvrdil, že roušky jsou symbolem nastupujícího nového světového řádu a globálního ekonomického resetu. Navzdory tomu, že i v Poslanecké sněmovně je nošení ochrany úst povinné, dorazil Volný na čtvrteční jednání bez ní.

Domů
Sdílet
Diskuse