Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2021 13:44
Čas čtení 0:52
Dominik Vetrák

Jamese Bonda znovu odložili. Uncharted uvidíme až příští rok, podobně je na tom celý Hollywood

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ani rok 2021 nebude pro kina optimistický.

Článků o odkladech premiéry Jamese Bonda bude na Refresheru pomalu více než článků o trailerech. Smutný obraz doby způsobené pandemií nemoci covid-19 se nemění ani v době, kdy ve velkém začíná očkování. Rok 2021 bude tomu předešlému velmi podobný. Rouška, lockdown, zavřené kino...

Fanoušci kinematografie prostě musí i nadále sedět doma a na kino premiéry můžou zapomenout. Současná situace nedovoluje studiím poslat své novinky a drahé blockbustery do kin, který jsou buď ve většině případů zavřený, nebo v nich najdeš tak 2 lidi.

Doporučeno
Bridgerton je oddechovka bez studu: Sex, gambling a drby na pozadí britské aristokracie si oblíbil celý svět Bridgerton je oddechovka bez studu: Sex, gambling a drby na pozadí britské aristokracie si oblíbil celý svět 8. ledna 2021 17:29

I proto se odkládají mnohé očekávané snímky. James Bond je již potřetí odložen, tentokrát na podzim 2021. Uncharted s Tomem Hollandem nakonec neuvidíme tento, ale až příští rok. V době natáčení dvojky bude nakonec Holland natolik starý, že bude moci hrát Nathana Drakea z her a fanoušci už nebudou muset být smutní, že ztvárňuje jen jeho „dětskou“ verzi.

Z června na listopad se přesunulo i pokračování legendární série Ghostbusters s podtitulem Afterlife. Očekává se, že se brzy odloží další premiéry, jako například Black Widow, kterou jsme měli původně vidět ještě v květnu 2020. Nakonec ji zřejmě neuvidíme ani v květnu 2021, na kdy je v současnosti naplánována premiéra.

V podstatě se smiř s tím, že do kin půjdeme na velké blockbustery někdy na podzim a budeme rádi, pokud se v nich do té doby budou promítat aspoň menší snímky.

Domů
Sdílet
Diskuse