Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2021 13:43
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

Raya a drak vyniká krásnými postavami, vtipnými scénami a úžasným fantasy světem. Dočkáme se animáku roku?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V kinech a na Disney+ již v březnu.

Raya and the Last Dragon je ambiciózní animák od Disney a tvůrců Moany, který uvidíme v kinech a na Disney+ již v březnu tohoto roku. Dosud jsme viděli jen jednu upoutávku, která nás potěšila, ale rozhodně ničím extra nepřekvapila. To se však mění s tou druhou. Ta ukazuje z filmu mnohem více postav, nádherný fantasy svět a funkční humor, který rozveselí jak dospělé, tak i děti.

Doporučeno
10 otázek a odpovědí, které máme po 3 epizodách WandaVision. Co se ve skutečnosti děje s falešným světem? 10 otázek a odpovědí, které máme po 3 epizodách WandaVision. Co se ve skutečnosti děje s falešným světem? 23. ledna 2021 15:30

Na film se nesmírně těšíme, a to zejména kvůli jeho sympatickým postavám se skvělým designem a kvůli jeho výtvarnému stylu. Hlavní hrdinkou je Raya (Kelly Marie Tran), osamělá bojovnice z fantasy království Kumandra, která se spojí se skupinou vyvrhelů a vydá se na výpravu s cílem nalézt posledního draka Awkwafina a přinést tak do svého světa světlo i jednotu.

Domů
Sdílet
Diskuse