Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2021 18:01
Čas čtení 0:58
Adam Novosad

Frustrovaní investoři o 800 % zvedli cenu meme kryptoměny s logem roztomilého psa. Elon Musk zase povzbudil Bitcoin

NEWS
Uložit Uložené

Svět investování a kryptoměn rozvířil nárůst Dogecoinu, ale i vyjádření Elona Muska.

Ve světě investování a kryptoměn není ani jeden nudný den. Sociální sítě sice žijí akciemi firmy GameStop, které vylétly do astronomických výšin, ale podle původní teorie z Redditu mají směřovat k ještě vyšší hodnotě. 

Mezitím ale mnohé aplikace na investování do akcií dočasně zablokovali možnost nakupovat akcie GameStop, a tak se na různých fórech spustila vlna investování do méně regulovaných oblastí. A takovými oblastmi jsou kryptoměny.

Doporučeno
Muž v roce 2013 nechtěně vyhodil harddisk s Bitcoiny, které mají hodnotu asi 6 miliard korun. Chce je najít a čtvrtinu darovat Muž v roce 2013 nechtěně vyhodil harddisk s Bitcoiny, které mají hodnotu asi 6 miliard korun. Chce je najít a čtvrtinu darovat 16. ledna 2021 12:29

Netrvalo dlouho a obětí frustrovaných investorů se stala meme kryptoměna Dogecoin. Nejde o kryptoměnu s žádnou specifickou vlastností či přidanou hodnotou, ale její logo představuje roztomilý pes Shiba, a tak si už dlouhá léta udržuje mírnou popularitu.

Domů
Sdílet
Diskuse