Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2021 21:45
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Eddie Murphy tě pobaví v komedii roku. Sleduj trailer pro Cestu do Ameriky 2 s klasickým černošským humorem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Skvělí afroameričtí herci, jejich úžasný humor a příslib vynikajícího pokračování, které dorazí 33 let po původní komedii.

Na návrat Eddieho Murphyho v roli prince, tentokrát už krále Akeema z fiktivní země Zamunda, se těšíme už od oznámení pokračování. Toho se dočkáme 33 let po premiéře původního snímky. Když se však podíváme na Eddieho Murphyho, připadá nám to méně než 10 let, protože téměř vůbec nezestárl.

Doporučeno
Tereza Těžká o polyamorii: Dělá mi radost, když vidím že Honza s Áňou leží na gauči, koukají na film a sbližují se (Rozhovor) Tereza Těžká o polyamorii: Dělá mi radost, když vidím že Honza s Áňou leží na gauči, koukají na film a sbližují se (Rozhovor) 1. února 2021 12:41

Akeem si v jedničce v USA hledal manželku, přičemž vystupoval jako chudý muž. Zdá se, že nezůstalo jen u námluv. Akeem se totiž dozvídá, že má v USA syna. Musí se tak znovu vydat do států a připravit ho na to, aby byl budoucím vůdcem země.

Domů
Sdílet
Diskuse