Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2021 19:30
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

Rychle a zběsile 9 ukazuje nové, šílené záběry. Dom a jeho parta ničí auty celé obchody

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Rychle a zběsile 9 má do kin dorazit koncem května. Super Bowl spot z filmu odhaluje nové záběry.

Rychle a zběsile 9 má mít po ročním odkladu premiéru 28. května 2021. Zda se tak skutečně stane, je však stále ve hvězdách. Studio Universal přesto investovalo okolo 5 milionů dolarů (tolik mají stát 30sekundové spoty během Super Bowl poločasu), aby svůj očekávaný akční film zviditelnilo. Jde o jediný blockbusterový celovečerák, který dostal během Super Bowl spotů reklamu, takže Universal asi opravdu věří, že ho na jaře uvede v kinech.

Doporučeno
WandaVision právě změnila celý svět Marvelu. Poslední epizoda tě posadí na zadek WandaVision právě změnila celý svět Marvelu. Poslední epizoda tě posadí na zadek 6. února 2021 13:49

Samotný spot je trochu zklamáním. Střídá se v něm akce, hrdinové, kteří na sebe přísně dívají, a klasické Domovy (Vin Diesel) řeči o tom, jak je rodina silná. Vrcholem spotu je akční scéna, ve které protáhnou celé auto přes několik obchodů a totálně je při tom zničí. Přesně pro takové hloupé, šílené momenty máme tuto sérii rádi.

Záporákem devítky bude stále Charlize Theron a její Cipher z předešlého dílu (nyní již s novým účesem). Vrací se také Jordana Brewster jako Mia, což by mohlo znamenat návrat Briana (zesnulý Paul Walker). Nováčkem bude i Michael Rooker (Yondu ze Strážců Galaxie), no a uvidíme i o Lucase Blacka (Sean z Tokyo Drift).

Domů
Sdílet
Diskuse