Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2021 7:50
Čas čtení 0:35
Dominik Vetrák

Akční hrdina Nobody v traileru připomíná Johna Wicka, který však plive i vlastní krev

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nobody zamíří do kin 1. dubna.

Během Super Bowlu jsme viděli i krátký televizní spot pro blížící se akční film Nobody. Ten vypadá naprosto skvostně. Áčkový akční produkt od režiséra Hardcore Henryho (Ilja Najšuler), scenáristy Johna Wicka (Derek Kolstadt), producenta Davida Leitche (Deadpool 2/John Wick) a k tomu se skvělým Bobem Odenkirkem (Breaking Bad, Better Call Saul) v hlavní roli. Toto nemůže dopadnout špatně.

Doporučeno
Tereza Těžká o polyamorii: Dělá mi radost, když vidím že Honza s Áňou leží na gauči, koukají na film a sbližují se (Rozhovor) Tereza Těžká o polyamorii: Dělá mi radost, když vidím že Honza s Áňou leží na gauči, koukají na film a sbližují se (Rozhovor) 1. února 2021 12:41

Nasvědčují tomu i nové záběry, které jsou plné atraktivních akčních sekvencí. Odenkirk hraje Hutche. Ten je sice dobrým otcem schopným udělat skvělé lasagne, zároveň však dokáže zdemolovat jakékoliv grázly.

Domů
Sdílet
Diskuse