Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2021 11:26
Čas čtení 0:42
Tereza Šnajdrová

Andrej Babiš zrušil setkání s Landou

NEWS ANDREJ BABIŠ DANIEL LANDA KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Důvodem je prý vládní schůzka s šéfy opozice.

V úterý měl Daniel Landa jednat s premiérem Andrejem Babišem (ANO) a dalšími členy kabinetu o protiepidemických opatřeních, která zpěvák dlouhodobě kritizuje. Údajně měli společně hledat způsoby, jak rychle a bezpečně otevřít Česko, avšak setkání bylo na poslední chvíli zrušeno. Premiér si na něj kvůli vládní schůzce s šéfy opozice nenajde čas, informuje Landa na Facebooku.

Doporučeno
Daniel Landa se v úterý sejde s Babišem. Společně budou řešit protikoronavirová opatření Daniel Landa se v úterý sejde s Babišem. Společně budou řešit protikoronavirová opatření 12. února 2021 10:22

V pondělí Daniel Landa na svém Facebooku zveřejnil e-mail, který mu přišel od spolupracovníků předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Radka Vondráčka (ANO). V něm stálo, že „na základě informací z vlády, bude zítřejší debata s odborníky na téma ‚opatření přijímána v souvislosti s nemocí Covid 19‘ zrušena, a to z důvodu bezodkladného řešení aktuální situace nouzového stavu.

Domů
Sdílet
Diskuse