Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2021 17:37
Čas čtení 1:24
Vojtěch Vanda

Ve Španělsku propukly nepokoje kvůli uvěznění rapera. Ve městech hořely barikády, tisíce lidí vyšly do ulic

Ve Španělsku propukly nepokoje kvůli uvěznění rapera. Ve městech hořely barikády, tisíce lidí vyšly do ulic
Zdroj: Miquel Benitez/Getty Images
NEWS RAP ŠPANĚLSKO
Uložit Uložené

Katalánský raper Pablo Hasél byl zatčen policí kvůli oslavě terorismu a hanobení královské rodiny. To vzbudilo vlnu nevole nejen v Katalánsku.

Ohně, barikády, střety s policií. Občanský neklid ve Španělsku vyvolalo zatčení katalánského rapera Pabla Haséla, jenž byl obviněn z oslavování teroristických činů a hanobení královské rodiny. Umělec, který dlouhodobě kritizuje královskou rodinu a hlavně krále Filipa VI., byl uvězněn v úterý, a hrozil mu trest v trvání devíti měsíců. Jeho zadržení v zemi rozvířilo debatu o svobodě projevu, během protestů se zranilo 33 lidí. Informuje BBC.

Doporučeno
Tři rapeři, kteří vyměnili hudbu za válku v řadách ISIS. Byli u řezání hlav, jeden z nich se oženil s agentkou FBI Tři rapeři, kteří vyměnili hudbu za válku v řadách ISIS. Byli u řezání hlav, jeden z nich se oženil s agentkou FBI 29. dubna 2020 14:29
Domů
Sdílet
Diskuse